Kompaninë Ancora bën shitje rekorde të qeramikës brenda një jave

Kompaninë Ancora bën shitje rekorde të qeramikës brenda një jave

Kompania e qeramikës ANCORA që nga dita e përurimit solemn po shënon rekordin e shitjes së brendeve të saj të qeramikës dhe sanitarisë, një llojllojshmëri të kualitetit të lartë evropian që i ka munguar tregut të Kosovës, shkruan Kosova Post.

Përfaqësuesit e kompanisë ANCORA shprehen të kënaqur me shitjen e produkteve të tyre, derisa theksojnë ata se kjo tregon se qeramika e brendeve evropiane është mirëpritur nga qytetarët të cilët duan diçka më ndryshe për të freskuar,  për t’iu dhënë shkëlqim dhe pamje magjepse ambienteve të tyre.

Fotografia e Ancora Qeramika

Kërkesat e shumta që ka pasur për qeramikën me dizajne të ndryshme ka bërë të nevojshëm sjelljen e menjëhershme të një kontingjenti të tërë, gjithashtu produkte inovative që besohet se do të jenë edhe me të kërkuara nga qytetarët.

Fotografia e Ancora Qeramika

Ndryshe, kompania ANCORA ka vetëm një javë që ka plasuar prodhime evropiane të qeramikës dhe sanitarisë në tregun e Kosovës, dhe siç duket kjo kompani do të vazhdojë me sukses me ofertën e saj për gjithë qytetarët që duan një ambient me ngjyra harmonike të punuara me pasion që reflektojnë kombinimin e tradicionales me modernen.

Fotografia e Ancora Qeramika