Komuna e Prishtinës ndan 50 banesa për kategoritë e dala nga lufta

Komuna e Prishtinës ndan 50 banesa për kategoritë e dala nga lufta

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në facebook ka njoftuar se sot ka nënshkruar kontratat për 50 banesa që do u jepen kategorive të dala nga lufta.

Nga kontrata e nënshkruar nga Ahmeti, do të përfitojnëë banesa 50 familje të dëshmorëve, veteranëve dhe invalidëve të UÇK-së.

Ja postimi i tij:

Sot, nënshkrova kontratat për 50 banesa për kategoritë e dala nga lufta. Pas një procesi disa mujor familjet më meritore do të përfitojnë nga ky program i Komunës së Prishtinës.

Posted by Shpend A. Ahmeti on Monday, April 16, 2018