Kosova dhe Turqia së bashku edhe ushtarakisht (Video)

Kosova dhe Turqia së bashku edhe ushtarakisht (Video)

Në mbledhjen e sotme u miratua edhe nisma për lidhjen e marrëveshjes për bashkëpunim financiar ushtarak ndërmjet Qeverisë së Republikës së Turqisë dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, bëhet fjalë për një donacion që i dedikohet Ministrisë së Mbrojtjes, transmeton Kosova Post.

Nisma për lidhjen e marrëveshjes në fjalë i ka kaluar të gjitha fazat procedurale të parapara me Rregulloren e Punës së Qeverisë 09/2011 dhe Ligjit nr 04/052 për marrëveshjet ndërkombëtar.