December 17, 2018
Kosovë

Kosovë

Ekonomi Kosovë Kryesore Lajme

Vazhdon trajtimi mizor që po u bëhet punëtorëve të ‘Viva Fresh’-it!

Edhe më pare është raportuar për të zezat që u bënë ‘Viva Fresh’ qytetarëve të këtij vendi. Është folur për mishin e prishur dhe të skaduar që u ...
Read more Comments Off on Vazhdon trajtimi mizor që po u bëhet punëtorëve të ‘Viva Fresh’-it!
Kosovë Kryesore Lajme

UNMIK-u me t’veten nja dy llafe për Ushtrinë; Rezoluta 1244 vazhdon të ofrojë kornizën e vetme juridike për Kosovën!

Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefi i UNMIK, Zahir Tanin, i është referuar vetëm rezolutës 1244 për sigurinë në Kosovë, raporton Kosova Post. Ai ka thënë ...
Read more Comments Off on UNMIK-u me t’veten nja dy llafe për Ushtrinë; Rezoluta 1244 vazhdon të ofrojë kornizën e vetme juridike për Kosovën!
Kosovë Kryesore Lajme

Edhe një herë rikonfirmon SHBA-ja; Mbështesim ushtrinë e Kosovës!

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë ka ri-shprehur mbështetjen e SHBA-së për transformimin e FSK-së në ushtri, menjëherë pas votimit të tri projektligjeve për transformimin ...
Read more Comments Off on Edhe një herë rikonfirmon SHBA-ja; Mbështesim ushtrinë e Kosovës!
Kosovë Kryesore Lajme

Sikur Mattis më parë për Marinsat, sot Haradinaj e tha të njëjtën për ushtrinë e Kosovës; Nuk ka mik më të mirë e armik më të keq se FSK’ja.

Kryeministri Ramush Haradinaj ka cituar sekretarin amerikan të Mbrojtjes për të përshkruar FSK’në, tash ushtria e Kosovës, raporton Kosova Post. Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj sot citoi kështu ...
Read more Comments Off on Sikur Mattis më parë për Marinsat, sot Haradinaj e tha të njëjtën për ushtrinë e Kosovës; Nuk ka mik më të mirë e armik më të keq se FSK’ja.
Kosovë Kryesore Lajme Rajon

Vuçiç i drejtohet botës me lutje si një “meskinë i leckosur”!

Pas ngjarjeve të fundit që ndodhën në vendin tonë, e sidomos pas mbështetjes së hapur që SHBA-të i dhanë formimit të ushtrisë së Kosovës, Aleksander Vuçiç i është ...
Read more Comments Off on Vuçiç i drejtohet botës me lutje si një “meskinë i leckosur”!
Kosovë Kryesore Lajme

Çfarë fati të zi paskësh pas Sulltani i UÇK-së, dhe çfarë marrie po bëjmë ne si popull!

Sylejman Selimi, ky emër i madh në historinë e re të Kosovës, ky burrë ndër themeluesit e parë të UÇK-së, që barti mbi supet e veta detyrat më ...
Read more Comments Off on Çfarë fati të zi paskësh pas Sulltani i UÇK-së, dhe çfarë marrie po bëjmë ne si popull!
Kosovë Kryesore Lajme

Përgjigje adekuate e Dr. Mustafa Bajramit dhënë medieve tendencioze tek ne!

Sikur që në Serbi ka bërë bujë të madhe përhapja e lajmit se në Turqi po studiojnë dhe po aftësohen kuadro tona të nevojshme për ushtrinë e Kosovës, ...
Read more Comments Off on Përgjigje adekuate e Dr. Mustafa Bajramit dhënë medieve tendencioze tek ne!
Kosovë Lajme

Edhe një ftesë e re nga Specialja dërgohet në Kosovë!

Kësaj radhe fjala është për ftesën dërguar Sabahajdin Cenës, ish-luftëtar i UÇK-së në Zonën e Pashtrikut. Cena këtë lajm e ka konfirmuar vetë nëpërmes një e-maili dërguar medieve. Sipas ...
Read more Comments Off on Edhe një ftesë e re nga Specialja dërgohet në Kosovë!
Botë Kosovë Kryesore Lajme

Edhe një herë e ‘dridhën’ Serbinë: Kësaj radhe presidentja e Kroacisë e bëri më së miri: Kosovë, urime Ushtrinë!

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitarovic, po del të jetë ndër përkrahëset me të mëdha të Kosovës. E bukura e Ballkanit ka urdhëruar shtetin e saj në NATO, Kroacinë, ...
Read more Comments Off on Edhe një herë e ‘dridhën’ Serbinë: Kësaj radhe presidentja e Kroacisë e bëri më së miri: Kosovë, urime Ushtrinë!
Botë Kosovë Kryesore Lajme

Mediet serbe alarmojnë; Turqia po përgatitë pilotë, komando dhe profile tjera për ushtrinë e Kosovës!

Se sa e ndjeshme është Serbia kur bëhet fjalë për ndihmat e Turqisë dhënë ushtrisë së Kosovës, tregon edhe rasti i tanishëm i gatishmërisë turke të aftësojë armatën ...
Read more Comments Off on Mediet serbe alarmojnë; Turqia po përgatitë pilotë, komando dhe profile tjera për ushtrinë e Kosovës!