Kryeministri i Malit të Zi nesër në Kosovë

Kryeministri i Malit të Zi nesër në Kosovë

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq viziton nesër Kosovën. Këtë e ka bërë të ditur kryeministri i vendit Ramush Haradinaj.

“Nesër viziton Kosovën kryeministri i Malit të zi. Është një nder që i bënë Kosovës. Ne tani po hyjmë në javën e aktiviteteve të shënimit të 10 vjetorit, iu kisha kërku të gjithëve ministrave të merrni përgjegjësinë dhe tu ndani kohë zyrtarëve që vijnë në Kosovë, që të jemi bashkë të dëshmojnë që kjo është një ngjarje e rëndësishme”, tha Haradinaj. /kp/.

You may also like

Forcat amerikane kryejnë ‘aksion’ më të madh të vitit në Somali

Të paktën 60 militantë të organizatës Al-Shabaab u