Kuvendi i Maqedonisë miratoi Ligjin për gjuhët me 64 vota “për”

Kuvendi i Maqedonisë miratoi Ligjin për gjuhët me 64 vota “për”

Në atmosferë të tensionuar kryeparlamentari Talat Xhaferi kaloi Ligjin për përdorimin e gjuhëve me 64 vota “për”.

Situata në salla ka qenë mjaftë e tensionuar vetëm disa minuta më parë sigurimi evitoi përleshjen fizike mes kreut të Kuvendit Talat Xhaferi dhe ish-kryeministrit Nikolla Gruevski.

Pas pauzës 15 minutëshe, Gruevski u rikthye përsëri në sallë me qëllim që ta tensionojë edhe më shumë situatën dhe ta ndalojë punën e Kuvendit./AlsatM/