Ky është klubi ku do të luajë Messi pas Barcelonës

Ky është klubi ku do të luajë Messi pas Barcelonës

Lionel Messi ka thënë se gjithçka do të varet nga siguria në shtetin e Argjentinës dhe gjendja e familjes së tij.

Lionel Messi ka pranuar se dëshiron ta përfundojë karrierën e tij te skuadra e fëmijërisë, Newell’s Old Boys.

Por, Messi ka thënë se gjithçka do të varet nga siguria në shtetin e Argjentinës dhe gjendja e familjes së tij.

“Ëndrra ime është të luaj në Newell, por nuk e di nëse do të ndodhë. Varet si do të jetë shteti në atë kohë”, deklaroi Messi.

You may also like

Edhe Jakup Krasniqi del kundër Thaçit

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka