Lagjja Arbëria me shkollë të re

Kryetari Ahmeti vizitoi sot edhe shkollën e re që është afër përfundimit, në lagjen Arbëria.

“Për këtë shkollë kemi pasur për 2 vite masë nga gjykata për ndalimin e punimeve, sepse kur është nisur nga qeverisja e LDK-së, është nisur në një tokë private, pa u definuar mirë në kadastër.

Tash na kanë mbetur edhe më pak se 2 muaj punë që të përfundojë ndërtimi i shkollës, me ç’rast do të reduktohet numri i nxënësve në shkollat “Meto Bajraktari”, “Qamil Batalli” dhe “Faik Konica”. Do të jetë një nga shkollat më të mira në Prishtinë, duke marr parasysh që është pranë parkut të lagjes Arbëria”, tha Ahmeti.

© KosovaPost.net Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

LDK mbanë konferencë në mëngjes, Isa Mustafa do të votoj në këtë qendër votimi

Nesër, në orën 08:00, në Sallën e Konferencave