Lajmi i fundit: Supremja vendosi për Prizrenin dhe Klinën

Lajmi i fundit: Supremja vendosi për Prizrenin dhe Klinën

Gjykata Supreme ka vendosur sot lidhur me dy nga katër ankesat e subjekteve politike, përkatësisht lidhur me ankesën e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), dega në Prizren dhe ankesën e të njëjtit subjekt politik, dega në Klinë, të paraqitura kundër vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

“Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e PDK-së, dega në Prizren, të paraqitur kundër vendimit të PZAP-së. Po ashtu, Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e PDK-së, dega në Klinë”, thuhet në një komunikatë të Gjykatës Supreme. /KP/.

You may also like

Rrezikohet mbajtja e Eurovizionit 2019 në Izrael, kjo është arsyeja

Maariv raporton se Unioni i Transmetuesve Evropianë (EBU)