Lëvizjet ’emocionale’ të Donikës: Qajti për Ramushin, iku dhe e kritikoi, në fund sërish te ai

Lëvizjet ’emocionale’ të Donikës: Qajti për Ramushin, iku dhe e kritikoi, në fund sërish te ai

Vaji i Donika Kadaj-Bujupi vite më parë, për disa kohë u tha se shkoi kot me kalimin në Lëvizjen Vetëvendosje, por vetë Donika është përkujdesur që ai të kthehet në vend.

Për Donika Kadaj-Bujupin ka një vazhdimësi të ndërrimit të emocioneve, e që mbarojnë me një ‘fund të lumtur’, shkruan gazetametro.net.

Kohë më parë, njeriu që konsiderohej më e afërta me liderin Ramush Haradinaj, Donika, qau kur u dha lajmi se Haradinaj ishte liruar nga Tribunali i Hagës.

 Por, vaji i saj u përqesh kur ajo u largua nga AAK dhe kaloi në Lëvizjen Vetëvendosje. Donika dha material akoma, pasi nisi edhe kritikat ndaj qeverisjes së dikur liderit, e madje edhe kërkoi dorëheqjen e tij.