Lojtarët që i do e gjithë Evropa, po nënshkruajnë kontrata të reja

Lojtarët që i do e gjithë Evropa, po nënshkruajnë kontrata të reja

Tottenhami ka marr lajmin e vitit.

Skuadra angleze është njoftuar nga Christian Eriksen, Toby Alderëeireld dhe Danny Rose, se duan që t’i vazhdojnë kontratat.

Tottenhami e kishte për qëllim që t’i mbante në skuadër, danezin dhe belgun, ndërsa anglezin, ishin të gatshëm që ta shisnin.

Por, ‘Spursat’ tani kanë marr lajmin e mirë nga të tre lojtarët, pasi duan t’i vazhdojnë kontratat e tyre, duke përfituar kështu një pagë më të lartë.