Lorik Cana, më atdhetar se kurrë (Foto)

Lorik Cana, më atdhetar se kurrë (Foto)

Ai është një nga futbollistët më të njohur dhe më të dashur në vendin tonë.

Këtë herë ish-kapiteni i Kombëtares tonë Lorik Cana ka publikuar në rrjete sociale një foto ku shfaqet me djalin e tij në të cilën i ka treguar kalanë e Krujës.

Loriku ka qenë gjithnjë mjaft  i dhënë sa i përket frymës patriotike dhe një fakt të tillë e tregon edhe këtë herë duke ia trashëguar edhe vogëlushit të tij.

🇦🇱🦅

A post shared by Lorik Cana (@lorikcana) on