Manturov: Rusia ka shkatërruar të gjitha rezervat e armëve kimike

Manturov: Rusia ka shkatërruar të gjitha rezervat e armëve kimike

Rusia ka shkatërruar në tërësi rezervat e armëve kimike pa përjashtim, deklaroi sot ministri rus i Industrisë dhe Tregtisë, Denis Manturov.

“Kjo punë ka përfunduar në shtator të vitit 2017 dhe për këtë arsye ne nuk kemi armë kimike”, tha Manturov, transmeton TASS.

You may also like

Individi fetar në shtetin sekular

Shkruan: Abdullah Klinaku E drejta për të manifestuar