Marinsi shqiptar i SHBA-së sfidon veten me kërcim nga ndërtesa më e lartë në Las Vegas (Video)

Marinsi shqiptar i SHBA-së sfidon veten me kërcim nga ndërtesa më e lartë në Las Vegas (Video)

Ish pjesëtari i FSK-së, Robert Shala nga Kosova tash e dy vjet është pjesë e marinës amerikane.

Shqiptari 29 vjeçar, që dikur ka shërbyer edhe në Forcën e Sigurisë së Kosovës, nga prilli i vitit 2016 e bartë uniformën e ushtrisë më të fortë në botë, asaj amerikane.

Përveç sfidave të përditshme në petkun ushtarak, Shala këto ditë ka sfiduar veten me kërcim nga lartësia.

Në një video që e ka publikuar ai vet në YouTube, ka sqaruar se ka kërcyer nga ndërtesa më e lartë në Las Vegas, që është e lartë 253 metra dhe që ka 114 kate.k.k.

Ky është momenti i fluturimit të Shalës, mbi Las Vegas: