Maturantja e cila po mahnitë me bukurinë e saj, është vajza e këngëtarëve të njohur të estradës!

Maturantja e cila po mahnitë me bukurinë e saj, është vajza e këngëtarëve të njohur të estradës!

Maturantja Leonita Krasniqi, në mbrëmjen e sontme të maturës ka mahnitur me bukurinë e saj.

Ajo është nga Prizreni dhe ka përfunduar shkollen e mesme të Muzikës.

Përndryshe, Leonita është edhe vajza e qiftit te njohur të estrades shqiptare Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi, transmeton portali Albanienshow.

Ajo po perfundon me sukses shkollimin e mesem ne muzikë, me shpresë për të ardhmen që të ndjek hapat e prindërve të saj në muzikë.

Related Posts

You may also like

Nisin punimet në vendkalimin mes Kosovës dhe Maqedonisë

Vendkalimi i shumëpritur Bellanoc-Stançiç, që në Malësinë e