Mausi që ndjek lëvizjet tuaja në mes të ajrit

Mausi që ndjek lëvizjet tuaja në mes të ajrit

Mausi i ri SteelSeries, Rival 600, është projektuar për të eliminuar një problem të dukshëm për lojtarët: mbajtja e kursorit në mes të ajrit. Rival 600 kompenson këtë me një sistem të dyfishtë të sensorëve, duke u siguruar që kursori të qëndrojë në të njëjtin vend kur të ulet.

Kjo nuk është një veçori e re, por është një shtesë e këndshme për gamën Rivale. Krahas këtij sistemi ndjekës (i cili SteelSeries ka quajtur “TrueMove 3+”), Rival 600 ka edhe peshë të brendshme të personalizueshme, të cilat përdoruesit mund të shtojnë ose të heqin për të arritur peshën e dëshiruar që ata janë më të kënaqur. Ka tetë pesha 4g brenda, kështu që miu mund të ndryshohet për të peshuar në mes 96 gram dhe 128 gram. /si/.

You may also like

Mussolini: Në gjyq kush ofendon gjyshin tim, Benito Mussolinin

Jo vetëm kundër shpifjes, por edhe kundër ofendimit.