Mësohet arsyeja pse kompjuterët fillojnë të ngadalësohen

Mësohet arsyeja pse kompjuterët fillojnë të ngadalësohen

Fund manager

Ngadalësimi i kompjuterit është neveritës dhe shkakton nervozë, sidomos kur ju duhet urgjentë.

Disa thojnë se arsyeja e ngadalësimit është për shkak se janë “plakur”, por jo është diçka tjetër.

Një grup nga Florida shkoi të shikonte se pse ndodh ngadalësimi i kompjuterëve. Ata zbuluan se papastërsia brenda kompjuterit është arsyeja se pse ndodh ngadalësimi.

Zgjidhja e kësaj është që të pastroni atë çdo gjashtë muaj.