Messenger për fëmijët nën 6 vjeç

Messenger për fëmijët nën 6 vjeç

Facebook ka tashmë një aplikacion të Messenger për fëmijët deri në moshën 6 vjeç, pasi prindërit dëshirojnë që fëmijët e tyre të kenë një hapësirë të sigurt në internet për të biseduar.

Facebook Messenger për fëmijët, i cili fillimisht do të jetë vetëm në SHBA, është dizenjuar me kontrolle që u jep mundësi prindërve të vendosin se me kë duhet të lidhen fëmijët online. Fëmijët mund ta përdorin atë për video, foto, dhe eksperienca edukimi, transmeton Top Channel.

Kompania thotë se në këtë aplikacion nuk do të ketë reklama apo të ndajnë të dhënat e fëmijëve për reklamuesit në faqen kryesore.

You may also like

Luks në çdo cep…Angela Martini tregon vilën e saj në Rumani

Modelja shqiptare, Angela Martini është mjaft aktive në