Ministri Lluka: Në sheshin Zahir Pajaziti, Kafe dhe Çaj po shpërndahen falas për vizitorët

Ministri Lluka: Në sheshin Zahir Pajaziti, Kafe dhe Çaj po shpërndahen falas për vizitorët

Në Sheshin “Zahir Pajaziti”, mund të pini kafe ose çaj pa pare.

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka me anë të një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook ka treguar se në Prishtinë po mbahet festivali i Kafesë dhe Çajit.

Shkrim i tij i plotë:

Në Prishtinë po mbahet Festivali i Kafesë dhe Çajit ku këto dy pije shpërndahen falas për vizitorët. Prezent janë nga prodhuesit vendor e deri tek vendet më të largëta importuese. Është një ndër festivalet e mija të preferuara në sheshin Zahir Pajaziti. Aroma e kafesë të mbanë në disponim, prandaj edhe ju sugjeroj ta vizitoni.