Miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor të Shqipërisë

BEHARKUSARIBEHARKUSARIBEHARKUSARI

Miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor të Shqipërisë.

Kanë qenë 96 deputetë në Kuvend të cilët kanë votuar pro ndryshimeve në Kodin Zgjedhor.

Për miratimin e këtyre ndryshimeve duheshin 84 vota, por duket se ata janë tejkaluar.

Procesi i votimi është kryer me fletë të shpërndara në sallën e Kuvendit për shkaka të pandemisë dhe nuk i kanë karta e tyre të votimit elektronik. /TCH/

 

Të ngjajshme

Tjera nga rubrika