Mulla Osmani, Ramushit: Aman kah feja mos u sjell se nuk kanë muajt me na tjetërsua as bijtë e Stalinit e as të Titos

Mulla Osmani, Ramushit: Aman kah feja mos u sjell se nuk kanë muajt me na tjetërsua as bijtë e Stalinit e as të Titos

Deklarimit të  kryeministrit Ramush Haradinaj , se ai është shqiptarë e jo mysliman i’u është kundërpërgjigjur Mulla Osman Musliu, i cili thotë se është e drejtë e kryeministrit se a beson apo jo, por e thërret atë që të mos flasë në emër të popullit, e aq më pak thotë Mulla Osmani në emrin tim dhe të familjes sime.

Për më tepër, Mulla Osmani ka shkruar se Haradinaj nuk është aty me vullnetin e shumicës, duke i kujtuar se pak vota ka fituar.

Ja postimi i plotë i tij:

Ramushi paska thënë: Unë nuk jam musliman, e drejt e tij  me besua apo mos me besua apo le të beson çka të doje, por në këtë aspekt të besimit FES, mos të flet në emër të popullit të Kosovës, e se paku në emër timin dhe familjes sime.

Madje edhe si kryeministër si pak “KOKRRA” ke fitua Ramush me folë në emër të kosovarëve “POR ATY SI KRYEMINISTËR  BANJA SI TË DUASH SA TË BAN SABËR  KY POPULL KAM ME BA SABËR  EDHE UNË ” Aman kah feja mos u sjell se nuk kanë muajt  bijtë e bijat e Stalinit, Titos e Enverit me na tjetërsuar e lëre ma ti tash në “DEMOKRACI”…!?