Myftaraj: Një paraardhës i Buzhalës është dëbuar nga fshati i tij në Pukë sepse ishte homoseksual

Myftaraj: Një paraardhës i Buzhalës është dëbuar nga fshati i tij në Pukë sepse ishte homoseksual

Shkruan: Arianit Sllamniku

Se’ç mu dha të lexoj përshtypjet kolegiale, vëllazërore e besa edhe të një besimi të përbashkët të krishter për Buzhalën dhe rash në diçka që dy herë mu desht me e lexu për me mujt me besu atë që po e lexoja.

Kastriot Myftaraj është një antiislamist i kategorisë së Maks Velos dhe luftëtar deri në shkallën e propozimit që Kur’ani të ndalohet si libër në Shqipëri por që po I njejti kishte shkruar përshtypjen e tij për Berat Buzhalën që realisht pritja diçka më kolegiale, të krishtere dhe të butë bontoneske, por atë që lexova nga Kastrioti për Beratin po ju sjelli edhe juve, Jo që të ju bindi por që ju të më bindni mua atë që lexova pasiqë ende nuk po besoj që Kastrioti ka shkruar diç të tillë:

“…Myftaraj tregon në mënyrën e tij një histori të ndodhur dekada më parë kur një parardhës i Buzhalës është dëbuar nga fshati i tij në Pukë sepse ishte homoseksual.

Sa do t’ i shtoheshin klikimet këtij Berat Buzhalës, sorosianit, i cili tani është duke folur në emisionin e Fevziut për klikimet në portale, nëse Berati do të tregonte me sinqeritet historinë e familjes së tij, që e ka prejardhjen nga fshati Buzhalë i Pukës, nga ku një paraardhës i tij është dëbuar për pederasti para gjashtë gjeneratash. Ky paraardhës i Beratit ka shkuar dhe është vendosur në katundin Çabiq të Klinës. Edhe Berati ndjek traditën e këtij paraardhësit të tij, duke u bërë sorosian, të cilët e kanë si parim homoseksualizmin. Për këtë arsye, të dërguarit e Sorosit e gjetën Beratin dhe e financuan për të krijuar një gazetë sorosiane, që tani është portal sorosian”, shkruan Myftaraj…”