Ndihmojeni Egzon Gjukën, është në gjendje kritike!

Ndihmojeni Egzon Gjukën, është në gjendje kritike!

Njëri nga të lënduarit e aksidentit të komunikacionit që ka ndodhur të shtunën mbrëma në Pejë, është edhe 25-vjeçari nga ky qytet, Egzon Gjuka, i cili ka pësuar frakturë në qafë.

Ai është në gjendje kritike, ka dëmtuar rëndë unazat e qafës (frakturë cervikale), dhe i duhet ndërhyrje e menjëhershme kirurgjike, që kushton 30 mijë euro.

Këtë shumë familja e tij nuk mund ta përballojë dhe kërkon ndihmë nga njerëzit e vullnetit të mirë.

 

You may also like

Shqipëria , destinacioni i muajit mars për Agjencinë Britanike të Guidave të Turizmit

“Arkeologët dhe artdashësit, udhëtarët dhe historianët, shijuesit e