NewYork, Në shumë vende janë ngritur buste të Trump’it me mbishkrime ‘Pshurr mbi mua’

NewYork, Në shumë vende janë ngritur buste të Trump’it me mbishkrime ‘Pshurr mbi mua’

Në shumë vende të Nju Jorkut kanë ngritur bustin e Presidentit të SHBA-së, Donald Trump, në të cilin shkruan “pshurr mbi mua”, përcjell KosovaPost.

Phil Gable, një reklamues / artist i Nju Jorkut, krijoi bustet e forta të shkruara në rrugët e Brooklyn.

Gable u bëri thirrje njerëzve që mbajnë kafshë shtëpiake që të pshurrin në bustin e presidentit Trump, të cilin ai kishte shkruar në rrugët e Brooklyn, “Pshurr mbi mua”.

Gable, drejtori i artit i konsorciumit të markës Porcupine Armadillo, tha se qëllimi i ekspozitës ishte që të sigurojë një ikje të menjëhershme dhe relaksim nga mjedisi dërrmues i politikës, ndërsa në të njëjtën kohë duke shprehur pakënaqësinë e tij me Trump.