Nga ndërtesa e Kuvendit hiqet flamuri shtetëror (Foto)

Nga ndërtesa e Kuvendit hiqet flamuri shtetëror (Foto)

Një flamur i Kosovës që ishte vendosur mbi ndërtesën e Kuvendit të Kosovës për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë është hequr sot.

Në bazë të fotografisë shihet se punëtorët e angazhuar për këtë punë sot e kanë hequr këtë flamur ndërkohë që për në orën 10 është paralajmëruar seancë për Demarkacionin.

Në përkrahje të Demarkacionit para ndërtesës së Kuvendit është paralajmëruar një protestë qytetare.

You may also like

Këto janë tri llojet e kancerit të lekurës dhe simptomat e saj

Ka 3 lloje kryesore të kancerit në lëkurë,