Një frigorifer modern si ky (Video)

Një frigorifer modern si ky (Video)

Kompania ‘Samsung’ ka krijuar një ndër pajisjet më të nevojshme për shtëpi ku familjarët mbajnë ushqimet e tyre.

Teknologjia e fundit ka bërë që frigoriferi ‘Samsung Family Hub’ të ketë komanda dhe sistem të centralizuar për shtëpinë. Kjo pajisje funksionon me sistemin ‘Smart Things’, që lejon të kontrolloni objektet vetëm me anë të zërit.

Nuk ofron mundësitë që ushqimet të vijnë në tavolinën tuaj por mund t’ju tregojë një recetë në internet për gatimin e preferuar apo pak muzikë, duke mos lënë pas lojërat argëtuese.

Cmimi i këtij frigoriferi të teknologjisë së fundit arrin deri në 5.600 dollarë.

You may also like

Mussolini: Në gjyq kush ofendon gjyshin tim, Benito Mussolinin

Jo vetëm kundër shpifjes, por edhe kundër ofendimit.