Një tërmet godet Maqedoninë

Një tërmet godet Maqedoninë

Një lëkundje e tokës është ndjerë në afërsi të qytetit të Velesit.

Intensitetit i dridhjes ka qenë 2.6 shkallë sipas Rihterit, 6 kilometra nga Lozova, shtatë nga Velesi dhe 44 nga Shkupi.

Dridhja ka ndodhur në orën 19:07 minuta. /shtv/.

You may also like

Viti 2018 – Viti i Skënderbeut. Të vjetrit apo të riut?

Shkruan: Arianit Sllamniku Duke e pasur parasyshë që