‘On Records’ falsifikoi kontratën e Mozzik & Getinjo?

‘On Records’ falsifikoi kontratën e Mozzik & Getinjo?

Pakënaqësitë që patën me labelin, i cili i bëri të famshëm vëllezërit Mozzik dhe Getinjo, bënë që kjo dyshe të largohet dhe kështu të nisë një “luftë” mes tyre, fundin e së cilës nuk e dinë as vet protagonistët.

Me akuza, denoncime e seanca gjyqësore, ishin ditët për vëllezërit dhe menaxherët e “On Records”, duke bërë që gjithçka që ishte ndërtuar deri më tani mes tyre të kthehej përmbys.

Por, Shpresa Berisha–Rexhepi, avokate e reperëve, ka kërkuar shtyrjen e seancës për shkak se konsideron se “On Records” ka falsifikuar kontratën dhe origjinali duhet të shqyrtohet nga Gjykata.

You may also like

Sigurohen votat, demarkacioni votohet nesër

Nesër nga ora 16:00 është paralajmëruar mbajtja e