Pacolli njofton për të arriturat e Kosovës në universitetin Drake të Iowa-s

Pacolli njofton për të arriturat e Kosovës në universitetin Drake të Iowa-s

Ministri i Jashtëm i Kosovës Behgjet Pacolli ka mbajtur një fjalim para stafit të universitetit Drake të Ioëa-s, ku ka folur për arritët e Kosovës gjatë 10 viteve si shtet i pavarur.

Shefi i diplomacisë kosovare ka njoftuar përmes facebook-ut se pikërisht ky universitet do të punojë me sistemin e edukimit në Kosovë.

Postimi i Pacollit

Mbrëmë pata rastin të flas para stafit akademik të universitetit Drake të Iovës për arritjet dhe partneritetet e Republikës së Kosovës gjatë 10 vjetorit të parë si shtet i pavarur. Ky event u mbajt në selinë e grupit financiar “Principal” në Des Moines, në patronatin e Presidentit të këtij univesiteti prestigjioz, zt. Marty Martin. Në perspektivë, ky universitet do të punoj me sistemin e edukimit në Kosovë.

You may also like

Viti 2018 – Viti i Skënderbeut. Të vjetrit apo të riut?

Shkruan: Arianit Sllamniku Duke e pasur parasyshë që