Pacolli pranon kredencialet e konsulles së Turqisë në Prizren

Pacolli pranon kredencialet e konsulles së Turqisë në Prizren

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka pranuar letrat kredenciale nga konsullja e Përgjithshme e Republikës së Turqisë në Kosovë, Eylem Altunya.

Në takim, konsullja Altunya ka folur për aktivitetet dhe synimet e Konsullatës së Përgjithshme. Në veçanti, është diskutuar për rëndësinë historike dhe kulturore të qytetit të Prizrenit.

Me këtë rast, ministri Pacolli ka ofruar gatishmërinë për mbështetjen e plotë të Ministrisë së Punëve të Jashtme për Konsullatën e Përgjithshme turke në Prizren.