Pamje mahnitëse të qiellit të Australisë (Video)

Pamje mahnitëse të qiellit të Australisë (Video)

Shkrepëtima që bien pa pushim duke ndezur qiellin e duke i dhënë dritë reve të formave më magjike. E mahnitshme dhe e frikshme ajo që na jep natyra!

Nuk është montazh, por nuk është as shpërthimi i ndonjë bombe, është natyra që shpërthen në formën e saj më të frikshme, të mahnitshme dhe të pabesueshme.

Pamjet vijnë nga Australia Perëndimore, ku gjatë një shtrëngate retë kanë dhuruar një spektakël të tillë.

You may also like

Dyqani palestinez ndalon hyrjen e amerikanëve

Gjatë periudhës së nazizmit ishin tregtarët gjermanë ata