Pamjet prekëse të 53 vjeçarit i cili dha për donacion organet derisa po ndrronte jetë

Pamjet prekëse të 53 vjeçarit i cili dha për donacion organet derisa po ndrronte jetë

Një njeri i cili po vdiste u përcjell nëpër korridor me një ecje respekti nga dhjetëra mjek, familjar dhe miq.

Kjo pasi, ai kishte vendosur që organet e tij t’i jepte si donacion pas vdekjes.

Pamjet prekëse tregojnë momentet e fundit të 53 vjeçarit, përderisa përcillej me një “ecje të respektit”.

Stafi i spitalit ndërpreu punën për të qëndruar në heshtje kur burri doli nga kujdesi intensiv./Indeksonline/