Pejë – konfiskohen narkotikë

Pejë – konfiskohen narkotikë

Një person i komunitetit egjiptian është arrestuar në Pejë, pasi që gjatë kontrollimit të tij i është gjetur dhe konfiskuar sasi e dyshuar narkotike.

Pas verifikimi, ka rezultuar se i njëjti kërkohet me urdhër arresti.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

You may also like

Viti 2018 – Viti i Skënderbeut. Të vjetrit apo të riut?

Shkruan: Arianit Sllamniku Duke e pasur parasyshë që