Për 24 orë gjobiti 100 qytetarë për mosrespektim të masave antiCOVID-19

Lexo Edhe:

Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 100 tiketa në bazë të Ligjit për Pandeminë, nga Policia e Kosovës.

Ndryshe, ky ligj ka hyrë në fuqi në muajin gusht të vitit 2020,i cili përmban 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

 

AlbanianBosnianEnglishGermanTurkish

Tjera nga rubrika