Për 5 vjet, 90 për qind e njerëzve me telefona të mençur

Për 5 vjet, 90 për qind e njerëzve me telefona të mençur

Përdorimi i telefonave të mençur vazhdon të rritet dhe deri në fund të vitit 2023 pritet të kenë më shumë se 90 për qind e të rriturve në vendet e zhvilluar të kenë telefon të mençur, njofton Deloitte në hulumtimin “Trendet në sektorin e teknologjisë, media dhe telekomunikacion”.

Në hulumtim thuhet se 85 për qind e njerëzve ndërmjet 55 – 75 vjeç po ashtu do të jenë pronarë të telefonave të mençur.

Deloitte parashikon se përdoruesit për pesë vjet mesatarisht do të përdorin telefonin 65 herë në ditë. /kp/.

You may also like

Mussolini: Në gjyq kush ofendon gjyshin tim, Benito Mussolinin

Jo vetëm kundër shpifjes, por edhe kundër ofendimit.