Për shkak të punimeve këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se si pasojë e punimeve në rrjet, në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës, përcjell KosovaPost.

Në një komunikatë, KEDS ka treguar vendet, lokacionet dhe arsyen e ndaljeve.

Komunikata e plotë:

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 11:00-12:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva 1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse në TS Mirusha transport- me cod52000009048.

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV] Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë-Sogojevët.

21.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Voskopoja (kodi: 40043001) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë) dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (kodi: 41000013) prej ores 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Skenderaji do të ndërprehet:

LP 10[kV] Prekaz (kodi: 74000003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagjja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, montimi i ndarësit linjor Mikushnicë.

2.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanica si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Vërejtje: Dalja ka BRRE!

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Baica, Domaneku, Abria dhe Terdevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevci dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV] Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levishta (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gelanca (kodi: 32000021) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gelanca,Topliqani, një pjesë Sopijë, një pjesë e Gjinovcit, disa pjesë të biznesit për gjatë rrugës M25.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë). Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

21.09.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanica si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Vërejtje: Dalja ka BRRE!

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Baica, Domaneku, Abria dhe Terdevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevci dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV] Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levishta (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

 

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Baica, Domaneku, Abria dhe Terdevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevci dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

TS 220/35/10kV Podujeva

Nga LP 10[kV] Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levishta (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Nga Dalja 10 kV Shtrobullova do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 17:00

· Bes Company” me kod: 16023007214

TS 10/04 kV– 1-Komoran Mulakët me cod-16013007105

2 TS-Vilakët-me cod-16013007103

3 TS Berishët-16013007104

4 TS Keramika-cod 16013007248

5 TS Sharri cod16013007239

6 TS Bajram Thaqi me cod-160133007193

7- TS Llapushnik me cod 16013007217

Vendet: Bes Company, TS Villakt, Berishët, TS Keramika, TS Sharri, TS Bajram Thaqi, dhe TS Llapushnik.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10 [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga dalja 10 kv J35 Veterniku II do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta trafostacione nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” Arbëria” (Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk. (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa – objekti banesor (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonierka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

51 .NS 10/0.4 kV Albatros Company (Kodi:19000035276)

Vendet: Llapnasellë 1, Llapllasellë 2, Llapllasellë 3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Gjakovë

1 .

TS 35/10 kV Malisheva

Nga dalja 10 kV Kijeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Golluboci 1 (kodi: 82082007012) prej orës 13:00-17:00

Vendet: Golluboc.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja – LP10(kV) Likovci (kodi: 74000001) nga ora 09:00 deri në ora 11:30

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i trafostacionit ekzistues “Likovc – Arif Aliu” përmes LP të ri dhe energjizimi në tërësi i LP të ri në projektin “Likovc Zymeri 2”.

21.09.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10(kV) Shkabaj (kodi:15019002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjese, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Nga Dalja 10 kV Shtrobullova do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 17:00

· Bes Company” me kod: 16023007214

TS 10/04 kV– 1-Komoran Mulakët me cod-16013007105

2 TS-Vilakët-me cod-16013007103

3 TS Berishët-16013007104

4 TS Keramika-cod 16013007248

5 TS Sharri cod16013007239

6 TS Bajram Thaqi me cod-160133007193

7- TS Llapushnik me cod 16013007217

Vendet: Bes Company, TS Villakt, Berishët, TS Keramika, TS Sharri, TS Bajram Thaqi, dhe TS Llapushnik.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10 [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2

Nga LP 10 [kV] Ekektrom-Deva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV ( kod: 81000003039) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: TS 024 te rr. Faik Konica.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit kryesor AS , sipas pëlqimit elektro-energjetik, si dhe krijimi i daljes së re 0.4kV në panelin ekzistues.

 

Të ngjajshme

AlbanianBosnianEnglishGermanTurkish

Tjera nga rubrika