Podujevë, turma e madhe pushton qytetin, për një arsye të pabesueshme (Foto)

Podujevë, turma e madhe pushton qytetin, për një arsye të pabesueshme (Foto)

Nuk është protestë. Llapjanët nuk janë çuar në këmbë për të protestuar, por për shkak të hapjes së një dyqani tregtar – përcjell Kosova Post.

Sipas Llapit.info, një dyqan i madh tregtar është hapur në këtë qytet dhe për këtë shkak, një turmë e madhe e qytetarëve ka vërshuar në qytet.

Pamjet në vijim, flasin vet: