Policia e Kosovës arrestoi 12 persona

Policia e Kosovës arrestoi 12 persona

Policia e Kosovës, e udhëhequr edhe nga Prokuroria Themelore departamenti i përgjithshëm në Prishtinë, ka arrestuar në Prishtinë 4 meshkuj dhe 8 femra si të dyshuar për prostitucion.

Ky aksion është bërë pas një plani taktik me ç’rast janë identifikuar të dyshuarit të gjithë të nacionalitetit shqiptar, shtetas të Kosovës.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit dërgohen në mbajtje