Policia e Kosovës arreston tre shtetas të Shqipërisë

Policia e Kosovës arreston tre shtetas të Shqipërisë

Policia njofton se ka dje arrestuar një shtetas të Shqipërisë, në pikën kufitare në Vermicë, pasi që i njëjti është kapur duke kaluar kufirin Shqipëri-Kosovë.

Po të njëjtën ditë dhe të njëjtin vend, Policia ka ndaluar dy të  mitur shtetas të Shqipërisë, pasi që të njëjtit janë kapur duke kaluar kufirin Shqipëri-Kosovë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë depërtuar për në Shqipëri.