Qytetarët e Prishtinës iu përgjigjen Haradinajt lidhur me identitetin e tyre fetar!

Qytetarët e Prishtinës iu përgjigjen Haradinajt lidhur me identitetin e tyre fetar!

Qytetarët iu përgjigjen Haradinajt lidhur me identitetin e tyre fetar, deklarata e të cilit ishte se shqiptarët nuk janë mysliman, shkruan Kosova Post. Numër i madh i praktikuesëve fetar të cilët falën ditën e djeshme namazin e Xhumas në xhaminë e Dardanisë në Prishtinë.

Në mungesë të objekteve fetare për praktikimin e fesë, besimtarët mysliman u falën rrugëve të Prishtinës.

#Shperndaje videon tag cdo musliman

Qytetarët iu përgjigjen Haradinajt lidhur me identitetin e tyre fetar, deklarata e të cilit ishte se shqiptarët nuk janë mysliman.Numër i madh i praktikuesëve fetar të cilët falën ditën e djeshme namazin e Xhumas në xhaminë e Dardanisë në Prishtinë.Në mungesë të objekteve fetare për praktikimin e fesë, besimtarët mysliman u falën rrugëve të Prishtinës.#Shperndaje videon tag cdo musliman

Posted by Islami dhe shkenca on Saturday, April 21, 2018

Related Posts

You may also like

Nesër në Prishtinë protestë për veturat

Përfaqësues të auto sallonëve në vend dhe dhjetëra