Rrëzohet një helikopter, nëntë të vdekur

Rrëzohet një helikopter, nëntë të vdekur

Nëntë persona, shtatë shpëtimtarë dhe dy anëtarë të stafit kanë vdekur kur një helikopter shpëtimi u rrëzua në një territor malor në Japoninë qendrore, bëjnë të ditur autoritetet japoneze.

Helikopteri i tipit “bel 412EP” është rrëzuar të premten në prefekturën Gunma , transmeton asociatedpress. Pas një ore të fluturimit ka humbur kontaktin me autoritetet përkatës.

You may also like

Mijëra fëmijë punojnë si skllevër në fermat e paligjshme të kanabisit në Londër

Fëmijët po trafikohen nga Vietnami dhe vendet e