Samsung Galaxy Note 9 me skaner për gishtërinj nën ekran

Samsung Galaxy Note 9 me skaner për gishtërinj nën ekran

Samsung Galaxy Note 9 për vitin e ardhshëm do të ketë funksionin e cila është dashur të paraqitej në pararendësin e tij, ndërsa në pyetje është skaneri për gishtërinj, i vendosur nën ekran.

Sipas analistit Ming-Chi Kua, ky sensor do të debutojë në telefonin Galaxy Note9/t.t/

Nëse kjo do të vërtetohet, atëherë procedura e hapjes së telefonit do të dukej kështu: përdoruesi duhet të vendosë gishtin në një pjesë specifike të ekranit dhe kjo është kjo-  telefoni hapet.

You may also like

Kurteshin e pengojnë mediat, ‘Mos me rrini mbi kokë’

Deputeti i Vetëvendosjes, Sami Kurteshi me të filluar