Samsung Galaxy X do të prezantohet vitin e ardhshëm

Samsung Galaxy X do të prezantohet vitin e ardhshëm

Modeli Samsung Galaxy X së shpejti do të paraqitet në treg.

Sipas Forbs, kjo do të ndodhë më herët se sa kemi pritur dhe mediat e njohura sugjerojnë se Galaxy X mund të debutojë gjatë panairit të elektronikës, i cili vitin e ardhshëm mbahet nga 9 deri 12 janar.

Samsung Galaxy X nuk do të jetë pajisje komerciale dhe do të prodhohet në sasi të kufizuara, e cilat fillimisht do të prezantohet në Korenë Jugore.

Megjithatë, prania e limituar e telefonave Galaxy X nuk do të zgjasë përgjithmonë, andaj është e mundshme që shitja globale të pasojë gjatë vitit 2019.

Samsung ende zyrtarisht nuk ka konfirmuar planet për telefonin e tij fleksibil Galaxy X./pp/

You may also like

Kosova pret rekomandime pozitive nga Holanda për liberalizimin e vizave

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behgjet