Samsung shpërndan falas Galaxy S9 në fshatin ‘Appel’

Samsung shpërndan falas Galaxy S9 në fshatin ‘Appel’

Në një fshat të vogël të quajtur ‘Appel’ në Holandë, Samsung bëri falas shpernderjen e telefonave Galaxy S9, përcjell KosovaPost.

Samsung duke deklaruar se po punojnë me disa përdorues të telefonave Apple që jeton në fshatin Appel, Samsung bëri një hulumtim për mënyrën se si ata mund të ndikojnë në përdoruesit e Apple.

Pas përfundimit të organizimit, ekipi Samsung shpërndau 50 telefona të tipit Galaxy S9.
Videoja që kap këto momente, Samsung ka ndarë mendimet dhe reagimet e njerëzve në videon në vijim dhe i ka ndarë ato në llogarinë zyrtare Youtube të Samsung.