‘Sanksionet mbeten në fuqi derisa Rusia të mos tërhiqet nga Krimeja’

‘Sanksionet mbeten në fuqi derisa Rusia të mos tërhiqet nga Krimeja’

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson, deklaroi sot në Vjenë se sanksionet kundër Rusisë do të mbeten në fuqi derisa forcat e saja ushtarake të tërhiqen nga Krimeja.

Duke iu drejtuar Këshillit të ministrave të OSBE-së, Tillerson kritikoi ashpër vendimin e Rusisë në konfliktin ukrainas, dhe porositi se SHBA asnjëherë nuk do të pranojë okupimin dhe tentimin për aneksim të Krimesë. /KP/.

You may also like

Edhe Jakup Krasniqi del kundër Thaçit

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka