Serbi nga Kosova mbyt vetën, shkak varfëria

Serbi nga Kosova mbyt vetën, shkak varfëria

Një serb nga Kosova i quajtur Miroslav Stojanovic ka bërë vetëvrasje në Serbi.

44 vjeçari raportohet të ketë pirë insekticid të bimëve në mbrëmbjen e djeshme duke e mbytur veten.

Aryseja që ka shtyer serbin të bëjë këtë akt thuhet të hetë një borxh prej 22 mijë dinarëve.

“Nuk mund ta paguaj borxhin. Fëmijët do të vdesin nga uria dhe unë nuk mund ta shoh këtë. Do ta vras veten” kishte qenë paralajmërimi i serbit, transmeton Indeksonline.

Siç e quajnë mediat serbe, refugjati nga Kosova kohëve të fundit ka jetuar në Jelasnica të Nishit.