Shikoni si këndon Majk tallava (Video)

Shikoni si këndon Majk tallava (Video)

Majk është njëri ndër reperët më të mirë shqiptar.

Me zërin dhe këngët e tij ka arritur të mbledh mijëra fansa. Përveç këngëve rep që artisti këndon, ai ka talent edhe në zhanret tjera.

Më poshtë mund ta shihni dhe ta dëgjoni se si këndon Majk tallava.

 

You may also like

Sipas të dhënave të fundit mësohet se sa shqiptarë jetojnë në Gjermani

Të dhënat e përpunuara të “Scan” të mundësuara