Shpend Ahmeti në takim me Erion Veliajn

Shpend Ahmeti në takim me Erion Veliajn

Kryetari i Prishtinës dhe ai i Tiranës janë takuar, ku Ahmeti kishte marrë pjesë në konferencën regjionale që është organizuar në Tiranë “Corruption Free Cities”.

Kjo konferencë ka pasur qëllimin që të gjitha qytetet të mos kenë korrupsion të organizuar nga UNDP-ja në Tiranë.

Ahmeti këtu është takuar me kryetarin e kryeqytetit shqiptar, Erion Veliajn.

Kurse Ahmeti tha:

Sot, në konferencën regjionale Corruption Free Cities, Qytetet pa Korrupsion të organizuar nga UNDP në Tiranë bashkë me kryetarët e Tiranës, Shkupit dhe Shkodrës diskutuam për praktikat më të mira në luftën kundër korrupsionit./pp/

 

You may also like

Gjenerata e parë e maturantëve të Gjimnazit “Sami Frashëri” (FOTO)

Gjimnazi “Sami Frashëri” është një ndër shkollat më