Shqipëria dhe Kosova bashkëpunim për botimet rreth arkivave

Shqipëria dhe Kosova bashkëpunim për botimet rreth arkivave

Gjatë një aktivitetit të organizuar sot nga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë, u promovua numri i ri revistës “Arkivi Shqiptar”, me pjesëmarrjen e drejtuesve të dy institucioneve dhe studiuesve në fushën e arkivistikës, transmeton Kosova Post.

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë dhe Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës do të bashkëpunojnë për të botuar bashkërisht revistën “Arkivi Shqiptar”.

Gjatë një aktivitetit të organizuar sot nga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë, u promovua numri i ri i kësaj reviste, me pjesëmarrjen e drejtuesve nga të dy institucionet dhe studiuesve në fushën e arkivistikës.

Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë, Ardit Bido, duke folur për mediat theksoi se redaksia e revistës përbëhet nga specialistë të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë, të Agjencisë së Arkivave të Kosovës dhe të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Maqedoni.

You may also like

Trump: Përpjekjet e OPEC për të mbajtur të lartë çmimin e naftës, nuk do të pranohen

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, lidhur me përpjekjet