Fitorja e Kroacisë i ka gëzuar të gjithë shqiptarët anë e mbanë botës, shkruan Kosova Post.

Shkuarja në gjysmëfinale e Kroacisë në Kampionatin Botëror i ka barë krenarë të gjithë ballkanasët, e në veçanti kosovarët të cilët ju kanë gëzuar tejmase kësaj fitorëve të Kroacisë dhe humbjes së Rusisë e Serbisë, të cilët nuk shkuan më lartë.

Kosova Post ka sigurar disa video ku shihen shqiptarët në Gjermani duke festuar fitorën e sotmë të Kroacisë.

Më poshtë gjeni videon:

 

You may also like

Në dhjetor pritet të mbahet Forumi Biznesor Kosovë – Japoni

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, priti sot